Förvandla mig till en björn, tack!

Kollade nyss in resedagboken och blev genast uppdaterad om att min kompis Julia nu befinner sig i Thailand, vart hon nu bafann sig där minns jag inte....
Meeen jag är så sjukt avis på henne som just nu får vara i värmen medans jag sitter här hemma och fryser i snön. Tog faktiskt en promenad för en stund sedan för jag tänkte att jag skulle komma ut lite, men vände igen efter ca tjugo minuter och gick och köpte en tidning på Ica i stället... Sjukt trött på snön kan jag säga!!
Om man ändå hade en skoter då så man kunde göra något kul av detta väder, men nej, de har vi inte hunnit skaffat än eftersom att alla som ska köpa min killes Ford bara ballar ur hela tiden. Och kvar står vi med en Ford och inga pengar till en skoter... suck...
Jaja.. nu kan man ju inte gå och gräva ner sig för detta, men de skulle ju vara jävligt skönt kan jag ju säga, eller åtminstone gå i idé,,, Jag vill vara en björn!
Jaa,,, måste väl städa undan lite granna också då eftersom vi ska få främmande i eftermiddag av hans syster och hennes pojkvänn Dany från Kanada... sjukt längesedan som jag snackade engelska i överhuvudtaget, men man får väl göra sitt bästa som i alla situationer antar jag ;)
Well... måste städa nu en sväng!
Bye!

RSS 2.0