Julstök!

  MIn nyinköpta ljusstake fick vara med på ett hörn

Tänk att fem tjejer kunde skapa en sådan julstämning som vi gjorde idag.
Vi träffades hemma hos Josse klockan nio i morse för att åka och handla allt som vi skulle ha för julpysslandet. Pepparkaksdeg och massor av julmat och med julmat så menar jag allt som kan tänkas finnas på ett julbord, men att få tag på pepparkaksdeg var en annan femma. Vi fick åka hela gävle runt för att hitta den, tack och lov för att Ica Maxi finns med allt dom har att erbjuda! (reeeeklaaaam!)
'Sedan började julstöket i all hast. Prinskorvar och köttbullar som flög fram över hela köket, kastrullerna kokade över och räkorna som egentligen skulle ligga på äggen simmade iväg. Men pepparkakorna låste vi in i skafferiet!
Med en slick på axeln av min prins så avslutas detta inlägg...Natti natti!!

Tips att dölja "dagen efter utséendet"


I söndags när jag vaknade upp efter en lång lördagskväll med dataspel och några glas vin fick jag panik när jag plötsligt fick syn på mig själv i spegeln, kan man verkligen se ut så här? var min första tanke... Efter att ha stått där en stund och hjärnan kommit ikapp mig kom jag även på att min farfar fyllde år denna dag, vad skulle jag göra? jag kunde ju inte visa mig bland folk så här!
Jag satte mig ner med min prins som så snällt hade gjort frukost åt mig och åt den i lugn och ro medans vi planerade våran dag. ( Hans bror var också där och åt frukost eftersom han kom till oss kl tre på natten och hade ingen stans att sova, stackars!)
Efter frukosten tog jag ett varmt och skönt bad så man blir så där härligt mjuk och smidig om kroppen igen, Ibland brukar jag även ha i ngr droppar olja, det gör susen för torr hy, men akta håret! Sätt upp håret i en knut om du vill bevara din hårfärg om du nyss har färgat håret, annars gör oljan så att den rinner av. Om du har tid och ro så ta även ett par grukskivor och sätt på ögonlocken, det gör susen för trötta ögon och dom mörka ringarna. Det är vattnet i gurkan som återfuktar huden tills den blir "normal" igen.
Efter badet var det dags för trolleriet med sminket som är den roligaste och mest spännande delen av alla dagar i mitt liv, för man vet aldrig vad för nya trix man kan komma på.
Ta på foundation först och ta sedan en consiler. Att ha en tre-i-en consiler är jätte bra för i den brukar det oftast finnas en lite mer rosa nyans som tar bort det mörka under och i ögonvrån. När du har tagit consilern runt hela ögat se till att du jämnar ut den med foundationen, annars kan du se ut som en tvättbjörn, hehe. Se till att pudra ordentligt annars blir hela ansiktet glansigt!
Efter detta är det bara att välja en färg som du ska ha på dina ögon, men kom ihåg att helst inte ta en nyans av rosa, då kan du lätt se irreterad ut på ögonen en dag som denna!
Nu vet ni hur ni ska göra för att få bort det som jag kallar för "dagen efter utséendet" och nu är det bara upp till er att trolla fram erat vackra ansikte igen ;P


Drinkkväll

Idag blir det drinkkväll med tjejerna, det ska bli kul! Har ju inte träffat dom på länge nu... finns massa anledningar till det egentligen som jag inte orkar att ta upp.. Jag är inte långsint av mig, så för mig är ju det mesta glömt...
Det är perfekt att lägga in en drinkkväll mitt i veckan, då blir inte vardagen lika tråkig. Vem har sagt att man bara kan ha fest på helgerna? :)
För att få dagen att gålite fortare så att det snart blir eftermiddag och man kan börja dricka drinkar så tänkte jag faktiskt ta mig en promenad, medans det fortfarande är ljust ute! Sen tänkte jag även laga mig lite god mat men vet inte vad det ska bli för gott än...hmm..
Längtar efter tjejerna nu och att få komma ikapp med vad som har hänt och höra lite skvaller :P hehe! Saknar dom mer än dom kan ana faktiskt, så de så!
Saknar min prins också, men i morgon kommer han hem, yey!
Nu ska jag ut och gå så att tiden rinner lite fortare...
Bye!

(Tack kära syster som har fixat min blogg så fin! Du är bäst! :D)

färdig designad blogg

klart!

design: mathilda jansson.

mathildajansson.blogg.se

---

bloggen är under uppbyggnad, stay tuned.

Resultatet!

Så... detta är seslutatet. Vi satte silverband i håret för att få det att sticka ut lite från alla de varma färgerna. Det är helt okej att ta ngt i kallt eller varmt på smycken och dekoration.

Frisyr

Frisyren blev till en knut där bak, men inte så spänd där framtill. Runt knuten gjorde jag en fläta som jag tuperade lite för att få den lite större, det gjorde jag även på knuten för att få lite "volym" på den och mkt spray!!!

Makeupbilderna-Bal

 Jag sminkade Malin i varma färger eftersom att hon skulle ha en guldfärgad klänning på sig, och guld tillhör också de varma färgerna. Om man blandar kalla och varma färger för mkt så kan det lätt se rörigt ut och inte så fint heller, om man inte ska ha en åttitalsmake så klart, hehe.  


Som en vind...

Min prins har åkt i väg flera flera mil ifrån mig och jag kunde inte följa med eftersom jag måste jobba... Fan jag hatar jobb och jag önskar att jag hade ringt upp dom och sagt att jag inte kunde jobba den här veckan, då kunde jag ha följt med. Jag ångrar mig som satan nu när det är mörkt och kallt och man vill bara ha en varm och gosig kram, fan också!

Hörde, btw, en helt sjukt bra låt i dag med den underbaraste texten av alla texter! Tänkte att jag slänger in den i detta inlägg för mina fingrar vill inte skriva just nu..
Jag älskar dig min prins och den fick mig att tänka på dig och vad du betyder för mig. Hoppas att dom här dagarna går extra fort desto snabbare får jag vara i din famn igen.


 

Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv
Så som jag älskar dig
Innerst i mitt hjärta har jag ristat in ditt namn
Du är en del av mig
Precis som sommaren, som kommer om igen
År från år
Ska du finna kärleken, jag alltid ger dig
Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår
Det kan komma dagar när du tror att ingen ser
Och ingen hör din röst
Nätterna du söker, men du finner ingen ro
Ingen ger dig tröst
Då kan jag höra dig, och jag ska röra dig
Vi är förbundna
För alltid vi två
Jag känner din smärta och din glädje
Och jag vill att du ska förstå
Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind..


Utkast: Hej Hopp ...

Hej Hopp i lördagskvällen!
Kom nästan precis för en stund sedan hem från min sminkning på Malin, hon kommer att vara balens drottning! iaf om jag fick välja. Som jag sa i förra inlägget så ska jag lägga upp bilder, men jag glömde ju kameran som jag så klipskt skulle komma ihåg, men icke! så jag fick låna mina systrars kamera istället, tur att dom finns. Så bilder kommer att läggas upp så småningom.
När jag kom hem så satt min prins och väntade på mig och jag hade varit så snäll och köpt med mig lite godis. Så det blev lördagsmys också denna helg, alltså inte bara fredagsmys utan lördagsmys med. Det är inte alla som har det så bra som jag, haha!
Det var väl allt för idag, tror jag.. nu ska jag fortsätta med att kika på Madagaskar!
Mys pys på er alla från mig!

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan!
Jahapp då var man med i detta bloggliv som alla säger ska vara så roligt... Jag kände att jag måste ju också prova innan jag kan säga ngt om det. Hoppas som sjutton att det är lika kul som jag förväntar mig för annars har jag ju slösat min dyrbara tid på ngt som jag kunde ha gjort ngt annat på istället. Men när jag tänker efter så måste jag ju prova och då är det ju inte att slösa, hm?
Yes, idag är det fredag och jag är precis klar med fredagsstädandet inför helgen, guuud va skönt det känns, Det ända som är kvar är soporna som står och väntar på att få hamna i soprummet.
I morgon ska jag och min prins bege oss till Gävle eftersom att jag ska sminka en tjej till sin bal. Provsminkningen var i onsdsags och den blev jätte bra. Jag ska även göra hennes hår och det kommer att bli uppsatt i en boll med en fläta runt, kanske hur fint som helst! Hennes klänning är guld-aktig och makeUpen blir neutral, jätte fint kommer det att bli ska ni veta! Om jag kommer ihåg kameran kan jag lägga upp en bild på resultatet så ni får se hur det blev :)
Nu ska jag bara vänta på att min prins kommer hem från jobbet och sen börjar fredagsmyset!
Bye!

(Anledningen till detta korta inlägg var för att jag först skrev ett längre, men sedan blev det knas med datorn och det togs bort.)

RSS 2.0