Välkommen till min nya blogg!

Hejsan!
Jahapp då var man med i detta bloggliv som alla säger ska vara så roligt... Jag kände att jag måste ju också prova innan jag kan säga ngt om det. Hoppas som sjutton att det är lika kul som jag förväntar mig för annars har jag ju slösat min dyrbara tid på ngt som jag kunde ha gjort ngt annat på istället. Men när jag tänker efter så måste jag ju prova och då är det ju inte att slösa, hm?
Yes, idag är det fredag och jag är precis klar med fredagsstädandet inför helgen, guuud va skönt det känns, Det ända som är kvar är soporna som står och väntar på att få hamna i soprummet.
I morgon ska jag och min prins bege oss till Gävle eftersom att jag ska sminka en tjej till sin bal. Provsminkningen var i onsdsags och den blev jätte bra. Jag ska även göra hennes hår och det kommer att bli uppsatt i en boll med en fläta runt, kanske hur fint som helst! Hennes klänning är guld-aktig och makeUpen blir neutral, jätte fint kommer det att bli ska ni veta! Om jag kommer ihåg kameran kan jag lägga upp en bild på resultatet så ni får se hur det blev :)
Nu ska jag bara vänta på att min prins kommer hem från jobbet och sen börjar fredagsmyset!
Bye!

(Anledningen till detta korta inlägg var för att jag först skrev ett längre, men sedan blev det knas med datorn och det togs bort.)

Kommentarer
Postat av: Nancy





ooh, välkommen baby <3



lycka till imorgon nu då=)puss.

2008-11-14 @ 16:38:44
URL: http://nancylopez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0