Bild


Efter lite OM och MEN kom bilden ;)

Alex rekomenderar!

Hej på er!
Gud vad länge sen de var jag uppdaterade nu, haha! Men seriöst så här länge kan de ju inte gå!!!
Nu har vi semester och livet leker. Inga måsten och inget tvång ;)

Idag har vi varit ute och fiskat, kört cross (inte jag dock), kikat på film och nu sitter vi och spelar Monopol.
Vad mer kan man göra en söndagkväll?

NU till saken.
Jag ska rekomendera en mascara (Telescopic Explosion Mascara) som jag spontanshopade här om dagen. Tänkte att jag skulle prova ngt nytt.
Faktiskt att jag blev poitivt överraskad av denna lilla, jaa LILLA sak. Den är helt underbar att måla fransarna med och jag kan inte vänta tills jag får använda den till att sminka ngn med den.
Jag tänkte vid första tanken att det skulle ju bara bli drygt att hålla på å borsta alla fransarna med den där lilla klumpen till borste, men icke sa nicke! Den fick med alla fransarna, tog dock lite längre tid än med en heldragen borste, men de var det värt ;)
Prova den, du kommer inte att bli besviken!


(Bild ska visas här, men bilden vägrar att laddas upp)

Pepp!

Jahaa.. så var man här igen då.. Jag som skulle ha sommarlov från bloggeriet, men de går ju inte så bra när det inte är nå fint väder ute och man sitter och läser alla andras bloggar. Då måste man ju bara skriva i sin egna blogg ;)

Nu är jag sjukt pepp på att börja plugga till hösten.... Har varit lite osäker innan, men nu jäklar!
Jag sitter nämligen och kikar på sjukhuset på trean just nu och inser att snart kanske det är jag som hjälper folk i ambulansen eller på sjukhuset, åh vad jag vill!
Helst vill jag ju bli ambulanssjukvårdare, det ser så otroligt spännande ut och snacka om varierande jobb! De kan ju aldrig bli tråkigt.
Tänka sig... snart är jag där ;)

Jag har tänkt på en sak... Att när man bor med någon så blir det väldigt väldigt ensamnt när den personen inte är här.. jag som sa förut innan jag träffade min prins att jag inte skulle bo med ngn utan ville bo själv och få ha mina egna saker, haha! Tänk vad livet kan förändras och jag  tror nog att man har utvecklats med tiden, och tur är väl det!

roos

Sommar upphehåll!

Ja ni, bloggen tar sommar uppehåll men de kanske ni redan har märkt?
Jag har absolut inte tid och inte för den delen lust att sitta inne och blogga när vädret är så underbart. Men vem vet.. kanske jag inte kan hålla fingrarna i byxfickorna så länge.. vi får se ;)

Jag kommer nog slänga in ngt om de har hänt nå vädligt kul som jag vill dela med mig av, men annars ska jag och prinsen bara njuuuta av sommaren tillsammans.. jaa.. dom dagar vi inte jobbar, hehe.

HA en underbar sommar hörrni!
Puss puss
M

RSS 2.0