091031

Idag är det halloween! =)
Den bästa sminkdagen på året är här, wii!
Jag ska snart iväg för att sminka tre personer till hemska varelser med sår och massa blooood!
För er som inte har kommit på ngt att klä ut er till än och inte känner att ni har ngn inspiration kvar tänkte jag ge er ngr tips och ibland behövs det inte mkt för att det ska bli läskigt. Att sminka sig riktigt blek, blå runt ögonen, röda läppar och blod som rinner längs kinden kan bli väldigt läskigt.
Har ni ingen "kostym" kika om kompisen har eller kolla i er egna garderob och se vad som finns längst in. Så gjorde jag och fann en svart klänning som blir min outfit ikväll med höga stövlar till ;) Lånar ett par vingar av prinsens syster och sminket blir blekt med lite blod och pärlor vid ögonen. Som sagt det behövs inte mkt!
Ha en jätte kul och bra halloween och glöm ej att tända ett ljus eller två <3
hallooweensmink

halloweensmink


091029

God morgon!
Näe egentligen om jag ska vara ärlig hade jag velat ligga kvar i sängen heeeela dan! Jag är så jäkla trött på vädret som är utanför och det dåliga vädret fortsätter att återkomma varje dag, suck!
Hade det inte varit för att jag ska åka till Gävle idag så hade jag faktiskt legat kvar ;)

Jag höll ju på med mitt kakeldekor igår och resultatet av allt knepande och knåpande blev super bra!

kakel

091028

Hej!
Idag är jag glaaaad! Min dator har blivit av med viruset och jag ska snart ner och höstmysa med Ida =)
Tack Daniel för att du tog dig tid att fixa min dator, även fast vi trodde det var kört där ett tag, hehe.

Hittade ngt i går som jag har letat hur mycket och länge som helst efter, kakeldekor. Jag har varit runt överallt och letat men inte hittat, men så igår bestämde vi oss för att handla på Coop istället för Ica och gissa vad som fanns där? KAKELDEKOR!!
Ska sätta i både köket och badrummet, visar sen hur det blev.
höstmys

091027


Viiiiruus på min dator, fan! Visste att det skulle inträffa förr eller senare. Suck!
Så nu får jag skynde mig att skriva innan alla popupfönster kommer och förstör.

Idag har jag faktiskt skämt bort mig själv en smula. Jag tog lite sovmorgon, tog god tid på mig innan jag klädde på mig och åkte in till stan. Väl inne i stan köpte jag en present åt mig själv (och prinsen eftersom den står i vardagsrummet). Kände att jag behövde ge mig ngt =)

Oj, måste skynda mig nu!!
Här kommer bilder på MIN present:

ljusblomma ljusblomma ljusblomma


091026

bloggtorka

091025

Hello you fool I love you! (haha)

Igår jobbade jag exakt hela dagen, från morgon till kväll. Men man ska inte klaga, tur att man har ett jobb iaf!
Så idag är jag leeeedig och jag och min prins försöker komma på ngt att göra, men vaaaad?

Hittade en så jäkla snygg ring idag på http://butikstil.se som man kan gravera in sitt namn (eller ngn annans) på.
Jag vill ha! Jag sa det till prinsen också och hoppas på den i julklapp ;)
Den skulle passa så bra eftersom jag redan har en ring i silver på höger hand, då vill jag ju ha en på vänster också. Och plus att jag har ett guldhalsband från mamma och pappa med mitt namn på. =)

butikstil.se
http://butikstil.se


091023

solpuder

You are my angel...

...come and save me tonight!

Idag har jag varit och införskaffat mig lite nya blommor och lite sådant. Tänkte att det skulle bli lite "sommrigare" inomhus då eftersom jag inte kan få det utomhus =)

blommor


091022

Hej!
Igår hann jag inte skriva ngt, hade fullt upp hela dagen. Lunchade med min syster och sprang runt på stan en sväng innan jag skulle börja jobba. Köpte faktiskt inget speciellt alls, eller jo en mössa hehe. Kan ju vara bra att ha när man är ute och går så man slipper bli kall om huvudet =)

Idag tänkte jag städa och fixa lite så det är fint tills min prins kommer hem, åh jag längtar nu <3
Ska nog fixa och trixa med lite nya saker som jag tog hem från mitt gamla rum hos mamma. Det är så skönt när man kan ta "gamla" saker och göra ngt nytt med. Det blir ju så mkt billigare än att köpa nya hela tiden!

mössa

091020

Ännu en dag har gått.
Idag har jag först varit barnvakt åt lilla Melker och sedan när Sara var klar med skolan åkte vi till Hudik en sväng och shopade. Älskar härliga tidsfördriv =)
Hittade sååå snygga skor, men dom får allt vänta tills nästa vecka kände jag tyvärr. Hatar att vara smart när man inte ska!!

Igår blev det lax och potatis med sås, idag blir det kyckling och ris. Muums! Jag passar på att äta lite annan mat nu när jag har Danne här hoho. Sorrry babe! <3




                                    jeans

Rengöring av verktyg

sminkvertyg

091019

God morgon!
Idag var jag uppe med tuppen (igen). Skjusade iväg Danne till jobbet så han slapp ta bussen, snällt va? Det gjorde faktiskt inte mig så mkt eftersom jag brukar vara uppe i sjutiden ändå ;)

Och jaaa, jag kunde somna igår kväll! Jag somnade faktiskt på en gång nästan, efter att ha sagt god natt till prinsen i telefonen. Den stackarn fick sova i en kall husvagn. Så jag är väl inte den som hade det värst igår om jag får gissa.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Vänta på att Danne ska sluta jobbet och sedan åka och handla lite mat. Jag ska träna idag också, wii =)

puss <3

You make me smile

Sitter här hemma och har nyss kikat på film, jag och Danne. Min prins har åkt iväg till Sthlm och kommer inte hem förren på torsdag. Det kommer kännas ensamt att ligga i en stor säng själv. Att inte kunna krypa tätt intill när man vaknar på natten. Usch vad jobbigt, hoppas jag kan sova i natt.
Som tur är så är jag inte ensam hemma iaf, Danne håller ju mig sällskap. Annars hade jag säkert åkt till Gävle och sovit "hemma" för jag verkligen rent utsagt och ärligt HATAR att vara hemma på natten själv. Det är ngt som jag måste öva på i framtiden.

Fortsatt trevlig söndagskväll hörrni. 
Och om ni har ngn att ligga tätt intill inatt, kryp lite extra nära.

kärlek


Happy!

subway

091018

Hej Hej!
Grattis alla som vann i går på blogg awards!

Idag är det söndag. Vi satt i badet hela kvällen och NATTEN, kom väl i säng när kl var runt tre?! Drack ngr sider och umgicks med min prins så mkt jag kunde eftersom han drar till Sthlm idag, buhuu =(
Vid två tiden kom "våran inneboende" inramlande från krogen och babblade en massa och däckade i soffan, haha! Tror jag ska väcka honom nu faktiskt =)

djursmink

Tänkte om ni får tråkigt såhär på en söndag kan ni ju vara lite kreativ ;)


Plötsligt händer det

Vet ni. Idag när vi var på pizzerian så fick min prins för sig att spela på spelautomaterna som tod i ett hörn. Han stod och spelade en stund och jag bredvid, när det plötsligt bara hände...
Jaa... vi vann 500 spänn efter att vi satsat en tjuga (som var min btw). Och ja, inte nog med det så satsade vi lite till pengar och vann 300 kr. Ja, vad säger man... Plötsligt händer det!? Haha!

moneyyy!

Och en sak till: Jag vann en utav två på Bowingen! ;)

091017

Hej!
Vilken härlig lördag, eller hur?!
Vi har hunnit med massor idag, klev upp kl halv åtta hihi.

Tack tack tack min underbara syster för uppfräschingen av bloggen, jätte fint =)
Dagens bilder får bli lite ihop plock från saker som får mig att må bra och lite sådant smått och gått!
Nu ska vi snart åka till bowlinghallen.


dagens bilder
And how can I stand here with you , and not be moved by you?

(text från låten beautiful med lifehouse)


Upp fräschning på bloggen!

Sådär! har fräschat upp lite här inne på syster ysters blogg. Blev ganska så fint tycker jag! hoppas ni tycker det med och hoppas framför allt att Alex tycker om det. (ser ni inte den nya designen tryck F5)

Hade tänkt att skriva lite om henne på sidan under bilden också men kom på sen att det vill hon nog vara med på, på ett hörn ;) så det återkommer jag med när jag har pratat med den lilla filuren, hehe.


Have a good one!

/Tilda

Rubrik?!

Sitter här för mig själv och regnet bara ÖSER ner utanför. Alldeles nyss såg det ut som att det snöade, men det var nog bara önsketänkande hehe. ;)

Tänkte mysa ner mig i soffan och trycka på Sex And The City filmen och kika på den tills grabbarna kommer hem och då blir det tacos, mums!

Ha de gött!

091016


Tjoohej!
I
dag är det fredagsmyyyys om det så är det sista jag göööör!!
Vet inte när jag var hemma på en fredag senast, det har för det mesta blivit jobb på dessa kvällar, men inte ikväll för då blir det Idol och massa fredagsmyyys!

Jag och Danne sitter vid en varsin dator, som värsta datanördarna här hemma, hihi!

Här i veckan fick jag för mig att göra om lite i vardagsrummet, ny inredning helt enkelt.
Jag satte en lampa på en puff som lite extra belysning nu när det är så grått ute och lite så och det blev fin fint. Nu är det bara en soffa som fattas och när den är på plats visar jag även den andra sidan av rummet =)
(Nu var ju inte lampan tänd så ni kan se hur fint det blev, men ni ser hur det blev iaf)

inredning


091015

Höst!

N
u när hösten är här tänkte jag passa på att lägga upp en liten höstmakeup.
Men om jag ska vara ärlig så längtar jag faktiskt mer och mer efter snön för vi köpte skoter i går =)
höst
Det man ska tänka på är att hösten oftast (om man tänker på färgerna på löven) har varma färger. Visst man kan ta kalla också, men då kan det se lite för mkt ut. Och har man rosa hudtyp så ska man absolut köra på varmt i ansiktet!
Så är ni osäkra på hudtypen som ni har, så ta varma färger!!
Exempel på varma färger är: Guld, mörkgrön, brun, lila. Tänk typ mörka färger!
Och glöm inte att sudda ihop färgerna ordentligt!

091014

Hej bloggis!
Idag när jag vaknade och kikade på klockan kunde jag inte tro att det var sant... Klockan var 10.25!!??
Snacka om att jag fick en schock, jag har inte sovit så länge på... jaa jag vet inte när jag sov så länge. Herregud, men jaja så är det och tydligen så var jag ju trött och ville sova så länge.
Jag har ändå hunnit gjort det jag skulle göra idag ändå, förutom en promenad. Men regnar det ute så vägrar jag faktiskt att gå!

Idag ska vi på kalas och det blir SMÖRGÅSTÅRTA!!!! muuuums!
Det är min sambos systers man som fyller år, hehe. Funderar på om jag ska köpa ett par trisslotter och ge, men att om dom vinner ngt så ska jag säga att jag ska iaf ha 10% av vinsten haha!

N
u står mannagrynspuddingen i ugnen och väntar på att tas ut, så jaaa.. hej hej!

dagens

Dagens tröja, som jag inte visste att jag hade i garderoben.
Kul när saker ióch ting bara dyker upp sä där!


091013

träningträningträning

Trääääänings daaaags!!!
(kolla in nya träningsbraxerna) ;)



Vad var det jag sa...

Melker är aldrig ute när det är skitväder och det var han inte hellet. Helt plötsligt kom han trippandes ur mitt gamla sovrum och upp i mitt knä!

091012

Åh nej, nu har det gått alldeles för länge innan bloggandet igen... Jaja...
Det här kommer att bli ett inlägg som ingen kommer orka läsa för det kommer bara att bestå av text hehe.

Jag kom precis från jobbet. Jobbade världens bästa tid idag 9.30-15.00. fast jag slutade kl två idag för jag hade en timme att ta ut hihi. Såå skönt att jobba den här tiden, iaf på en måndag!
Svängde förbi mamma en stund innan jag åker vidare hemmåt, men det var ingen hemma.. inte ens Melker (min katt). Vilket är ganska ovanligt för han brukar inte vara ute när det är skitväder...
Men iaf här sitter jag nu i min ensamhet och lånar syrrans dator (i smyg).

Idag blir det träning också! wee! kul! Kondition-Styrka, låter toppen och hoppas att det är lika kul som på friskis!
Muskelpasset förra veckan var toppen, åh jäklars vilken tyräningsvärk man hade dagen efter, men det var det värt haha. Och på torsdag tar jag nog det passet igen ;)

Annars är det inget mer spännande som har hänt... Vi var ut i lördags och gårdagen blev helt försörd pga av att man var för trött för att ens orka röra sig. Vi var fram och tillbaka från ica sen låg vi i sängen heeeela dan haha!
mmm
Till min arbetskamrat

Så ja..

... Nu har jag varit på stan och uträttat lite saker. Har tillexempel skrivit in mig på Cfl-centrum för lärande så får vi se om man ska börja plugga till våren ;)

Hittade inga träningsbyxor, tyvärr. Men de får bli mina gamla helt enkelt, de funkar ju så länge iaf.
Klickar hem ett par i stället från Hm.com som jag vet sitter bra och som jag vill ha. Syrran har nämligen ett par, hihi!

byc


Tänkte även passa på att tipsa om en sida, om ni har gått miste om det på blogg.se??
Lina H heter hon, är MUA och lägger upp bra videklipp där hon visar olika sminktips. Jätte duktig tjej: http://micromiss.se/
Önskar jag hade tid och vad ska man säga.. självförtroende? att också lägga upp sådant.

<3 Puss


091008

God morgon!
Som sagt idag är det träningsdags, yey!
Men jag kom just på att jag inte har nå snygga träningskläder. Kanske ska åka ner en sväng på stan nu och kika om jag kan hitta nå snyggt?! ;)

hm.com    hm.com  Hm.com


091007

Alex goes Active ;)
Y
es! Jag har äntligen tagit mig ner till Active och köpt ett träningskort! Så imorgon blir det första passet, weehoo!
Det blir ett muskelpass, hoppas bara att det är kul. Men med tanke på att det bara fanns 3 platser kvar på passet så borde det ju faktiskt vara det.
Nu ska jag göra Keso-sallad så den är klar tills prinsen kommer hem.
Puss! <3
jaaag



091006

Hej bloggis!
Idag har jag varit och besökt mitt framtida plugg hehe. Känner att ngt måste man ju göra nu när man inte vet hur länge man får behålla sitt jobb.. Dom är ju så j*vla pissiga inom kommunen så de är inte sant! Det dom gjort mot min vän och många andra får en att inte ens vilja jobba åt dom längre, huh!

Och så har jag kommit på en j*kligt smart grej idag också, att jag ska börja älska mig själv lite mer för det gör man ju så sällan, inte sant? Mer kärlek till mig helt enkelt!

Har också suttit och knepat och knåpat ihop mitt gamla löshår, hehe. Klippt upp det och lite sånt för mitt hår är så tunt och jag vill ha lite tjockare (inte längre) därför har jag nu klippt det till min egna längd som ett "utfyllnadshår" när man vill vara lite extra fin, hih!
Tog lite bilder också så ni kan se ;)

                                          Dagens hår och makeup!?

                      
jaaag

091005

Puh, helt utmattat efter en helg med bara JOBB!
Idag ska jag hjälpa Daniel att söka jobb, vi ska fara runt lite nu.
Hej Hej!


091002

Nu har jag anlent till Gävle och det får bli min slutstation i helgen, hehe.
Denna helg kommer bara att bestå av jobb, det är också anledningen till att jag faktiskt är i Gävle och inte med min prins i Söderhamn. Han förövrigt ska ha kul med grabbsen och åka ut och fiska imorgon utan mig... Meen dom får väl hoppas att dom får fisk ändå, vilket jag tvivlar på, haha!

Har förövrigt haft en mysig dag med min familj. Fika på eftermiddan och pizza till Idol ;)

Sov gott!
<3

mmm
Köpte en jätte bra nattcreme idag som ska hjälpa huden att återhämta sig.

091001

Första Oktober idag och burr vad kallt det är ute!
Nu är hösten här på riktigt och snart kommer snön. Faktiskt att våran vän i Åre har fått första snön redan, yes det är sant! 1 dec denna vecka... NU är inte skidorna längst in i förrådet längre ;)

Vi var och kikade på soffor idag, meeeen som det verkar nu så kommer vi ALDRIG att hitta "våran" soffa som passar oss. Åh jag blir så less och är sjukt jävla less på den vi har.
Istället för en soffa så kom jag hem med (äntligen) en parfym, Britneys fantasy. Luktar uuunderbart gott och har velat haft den i århundrade haha!
mmm
Läste en utav mina favoritbloggar alldeles nyss (Stina-Lee) och dom har läst hennes blogg vet att hon nyss fått barn? En vecka sedan precis idag. Kan inte låta bli att ögonen blir alldeles tårfyllda när jag läser om hur hennes känslor är när hon blivit mamma. Herreguud jag vill också ha en bäbis, hih.
Nu ska vi sätta på tevatten och ta fram det goda brödet om vi också fick med oss hem idag för snart börjar ju Idol, hihi.
Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0