22/5

Idag blir det marknad och karuseller!
Det är återvändardagar här i söderhamn, ngt som dom har varje år. Det är tänkt att alla som bor och framförallt har bott ska återvända hit den här helgen. Ganska bra tänkt enligt mig! på så sätt kommer ju folket alltid tillbaka.

Sitter och dricker kaffe nu för att vakna till lite och sen ska vi åka till Hudik och hämta D för han ska sova hos oss i helgen.

Tänkte ju ta och recensera filmerna som vi kikade på igår. Och dom var faktiskt bra, annars hade jag struntat i de ;)

 The Zombie Diaries:
Åh, nej ännu en zombie film tänker ni, men nejdå! Den här filmen är inte som dom andra. Dom har gjort filmen som en dokumentär och filmar alla händelser själva. Den är väldigt bra upplagt och handlar precis om sådant som kan hända i verkligheten. Man blir faktiskt vädigt rädd när man kikar på denna film för den kommer så nära inpå.
Filmen börjar med att dom upptäckt ett virus. Dom beskrev viruset som likt fågelinfluensan, men visste inte hur det smittades ännu. Inget vaccin har tagits fram, men är påväg. Dom stänger skolor och resturanger och viruset verkar tillslut ha lagt sig, men dom hade fel! Och man kan inte åta bli att tänka på svininfuensan!
Sen får man följa en grupp olika ungdomar som har i uppdrag att göra en dokumentär om det nya viruset.
Verkligen sevärd!

The Tattooist:

Handlar om en tattuerare som råkar ut för en förbannelse när han snor ett verktyg från en annan tattuerare, men inte vilket verktyg som helst! Detta verktyg för med sig en gammal historia som ännu inte blivit upprätt.
Hans tattueringar för med sig hemska saker och det händer konstiga saker i hela filmen.
Också mycket sevärd film, lite seg, men bra! ;)

Alexx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0